Užijte si Tajemný servírovací rituál piva Master
Hodnocení: 0 Hodnotících: 0 Zobrazeno: 4220x
Máte rádi nezapomenutelné zážitky a lahodnou chuť piva Master? Viděli jste už, jak se přímo před Vámi, z piva natočeného bez pěny, stane lahodný nápoj s krémovou a hustou pěnou?
Nyní máte možnost si oba pivní speciály – 13° polotmavé pivo Master i 18° tmavé pivo Master vychutnat - v 61 provozovnách po celé České republice, které Vám umožní shlédnout Tajemný rituál tvorby pivního květu. Dne 17. dubna 2009 rozšířil cech „Mistrů“ čepování piva své řady o 48 nových členů. Do tajů rituálu byli zasvěceni starším obchodním sládkem Plzeňského Prazdroje – Ing. Václavem Berkou. Udílení certifikátů k provozování Tajemného rituálu má napomoci rovněž zvýšení kvality čepování piva.
„Obliba pivních speciálů Master polotmavý a Master tmavý výrazně stoupla. Proto jsme se rozhodli, že do Tajemného servírovacího rituálu piva Master zasvětíme více „Mistrů,“ kteří by umocnili prožitek z kvality čepování piva,“ uvádí starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje – Ing. Václav Berka.
Na setkání všech nově nominovaných provozoven, kde se pivní speciály Master čepují, byli jejich majitelé odborně zaškoleni „duchovním otcem“ rituálu Master – panem Ing. Václavem Berkou. Každý z nich si samostatně vyzkoušel, jak kvalitně čepovat pivo. Všichni zúčastnění tak díky Tajemnému servírovacímu rituálu vytvořili hustou pivní pěnu, jejíž vznik doprovázela příjemná sladová a karamelová vůně. Zároveň každý ochutnal vychlazené pivo plné příjemné chuti s teplejší pěnou.
Po úspěšném absolvování mistrovského servírovacího rituálu piva Master majitelé provozoven obdrželi Master servírovací sady a certifikáty, které je opravňují k provozování Tajemného rituálu. Doposud se jednalo o 13 provozoven, ke kterým na základě školení ve Velkých Popovicích přibylo nových 48 členů.
Seznam restaurací, ve kterých se pivo Master podává servírovacím rituálem, naleznou milovníci dobrého piva na aktualizovaných stránkách www.pivomaster.cz, kde si ve vyhledavači mohou najít nejbližší provozovnu, ve které je pivo Master k dostání .
Pro tvorbu pivního květu v průběhu rituálu se využívá lavinového účinku docíleného excitací molekul oxidu uhličitého předáním tepelné energie z rozžhaveného tělíska vyrobeného z potravinářské oceli. Kromě fascinující podívané je evidentní, že molekuly CO2 jsou generované jen z pod hladiny piva a do bublinek pěny se proto nestrhávají molekuly vzduchu, ale pouze samotný oxid uhličitý, který naopak účinně brání styku piva s okolním vzduchem. Odměnou je sametově krémová pěna a nádherná vůně pivní speciality Master.
Pivní delikatesa Master je distribuovaná do vybraných restaurací v České republice v sudech o objemu 15 litrů a je čepována do speciálních 0,4 l sklenic na stopce.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |