úvod
homepage

Lidská blbost, pivo, Bernard a Kontext vytisknout článek

Přidáno: 24. října 2008  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 1 hodnotících Hodnotících: 2 počet zobrazení Zobrazeno: 3620x

Občas se dívat na televizi se vyplatí. Anebo, pokud se nechcete rozčilovat nad lidskou blbostí.

Předevčírem v pozdních hodinách dávali na ČT 24 duel pánů zájemců o druhé kolo senátních voleb. Jednalo o Pelhřimov, tudíž ti dva muži ve studiu nebyli nikdo jiný než stávající předseda všech odborářů Štěch a spolumajitel pivovaru Bernard v Humpolci, pan Bernard.


Jedna z otázek na pana Bernarda se týkala prohraného sporu s Britskými listy, dle mého názoru občas konzervativním to zdrojem různých informací. Nedalo mi to a na dané webové stránky se po dlouhé době podíval, abych zjistil, o čem to vlastně celé bylo.


Kromě kydání špíny na na pana Bernarda mě v daném článku zaujala předposlední věta, kterou si dovoluji citovat...Bernard se prokazatelně zaměřuje na děti, na pivních slavnostech byly uváděny pořady Michala Nesvadby a pivovar se s tím ještě chlubí :

"odpolední program vyplnil Michal Nesvadba ...o jeho vystoupení byl veliký zájem především z řad dětí"... To mě připomnělo Kontext z Brna a žaloby na pivovary Strakonice a další kvůli jejich pivovarským slavnostem a dětskému programu.

Všichni kloudní se tehdy shodli na tom, že to byla pro dané subjekty vlastně reklama zadarmo – vždyť 5 tisíc Kč pokuty a zároveň reportáž v hlavním zpravodajství Novy, tudíž v nejsledovanějším pořadu u nás, to není špatný „kšeft“.



Jirka Kaňa tehdy začal psát i speciální rubriku, kde vše dával do souvislostí, do Podtextu. Bohužel však po krátké době vše vyšumělo do ztracena a nebylo o čem psát.



Až teď, po dlouhé době se mi vše připomnělo. Pod článkem na Britských listech z roku 2006 je podepsán pan Milan Berka, předseda onoho sdružení. Ani nevím, proč se to tehdy víc nerozmazávalo, že i v Humpolci by měli být ti špatní a lákat děti na něco tak odporného, jako je pivo. Tedy alespoň z jejich perspektivy vidění světa.

 

 

Ale třeba své aktivity úplně nevzdali a už někde v tajném krytu připravují další žaloby a stížnosti, aby nás, nesoudných jedinců zbavili problémů a „problémů“. A třeba o tom zase někdo „nezaujatě“ napíše, a další aférka bude na světě. Držím panu Berkovi palce. Ne protože bych mu dával za pravdu, ale protože se dobře bavím. V jednom českém kultovním seriálu se mluvilo o lidské inteligenci a lítání. A děti by měli atrakci.

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 4 komentáře, poslední komentář: 29.10.2008 14:32 Komentovat
Re: No comment Martin Charvát29.10.2008 14:32
Alexandra Berková se sice občas prezentovala vyhraněnými názory (otázka je, co z toho...
No comment Myrek27.10.2008 06:58
V každé společnosti a ke každému tématu se najde pár extrémních názorů, jejichž...
To Výborné téma Chody, Pivní.info25.10.2008 00:00
Myslím, že tento rozhovor najdeš mezi videi zde -...
Výborné téma Vašíček24.10.2008 13:45
Výborné téma, díky za ně! Tady v Brně se také svého času množily hlasy "ochránců...
Vyhledávání