úvod
homepage

Bernard s čistou hlavou vytisknout článek

Přidáno: 4. ledna 2007  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 4,09 hodnotících Hodnotících: 105 počet zobrazení Zobrazeno: 14732x

Musím se přiznat, že mám pro piva z Humpolce, zejména pak pro jejich speciály, slabost. To samé se dá říci i o jejich reklamě.

Proto mě potěšil poslední výtvor tohoto pivovaru, který má za úkol propagovat loňskou novinku nealko pivo. Pivovar Bernard sice vstoupil na trh s nealko pivem jako téměř poslední v řadě, ale podle zveřejněných výsledků si nevede špatně.


Možná za to může celkové klima naší společnosti masírované články v tisku vykreslující nutnost přesedlat na tato piva, pokud je vám váš řidičský průkaz milý. Anebo je to obyčejná lidská slušnost, která velí, že za volant se s alkoholem v krvi nesedá. Možná je těch důvodů víc, které způsobily, že se nealko pivu dostalo douciferného růstu a že v současné době najdeme na trhu na sedmnáct různých značek. A jak už bylo výše uvedeno, Bernard patří k těm posledním.


Posledním co do uvedení na trh. Myslím si ale, že nejen kvalitou svého Bernard Free piva (pravda, měl jsem možnost ochutnat jen předprodejní vzorek), ale i podobnými povedenými kousky (plakát) humpolecký pivovar na posledním místě co do prodeje nezůstane.


Bernard Free
Bernard Free

Bernard Free
Bernard Free





Sdělení je jasné. Pijte nealko pivo, hlava zůstane čistá. Vizuál sice může vyděsit malé děti (údajně se pan Bernard stříhat nenechal), ale celek na mě působí příznivě. Asi si půjdu jeden Bernard free koupit.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 2 komentáře, poslední komentář: 02.06.2009 13:08 Komentovat
Re: no vidíte... standa bernard02.06.2009 13:08
To je pravda, ale určitě ne kvůli tomuto nápadu... :-). S Dejanem jsme zůstali výborní...
no vidíte... martin10.03.2009 16:24
... zajímavou reakcí pana Bernarda na tuto naší reklamu vytvořenou agenturou EURO RSCG, (na...
Vyhledávání