úvod
homepage

Malé, ale hezké vytisknout článek

Přidáno: 6. července 2006  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,17 hodnotících Hodnotících: 6 počet zobrazení Zobrazeno: 3473x

Název pivovaru Steam Whistle z Toronta nejspíš nikomu nic neřekne. Je to vpravdě malý pivovar, který vaří navíc jen jedno jediné pivo. Přesto si dovolil pro místní televizi připravit televizní reklamu.

Název pivovaru Steam Whistle z Toronta nejspíš nikomu nic neřekne. Je to vpravdě malý pivovar, který vaří navíc jen jedno jediné pivo. Přesto si dovolil pro místní televizi připravit televizní reklamu.

V době vzniku reklamy to byl opravdu malý pivovar. V dnešní době sice už má výstav piva v řádu několika málo desítek tisíc hektolitrů za rok, nicméně se stále může považovat za pivovar malý. Jak už bylo uvedeno, vaří jen jedno jediné pivo, k tomu reklama není vlastně ničím originální. Proč se tedy objevuje na našem serveru? Důvodů je hned několik: - reklama samotná ? retro styl se mi moc líbí. Navíc fakt, že se jedná o pivovar malý, má u mě velké plus, i když většina čtenářů nebude tušit, o jaký pivovar se jedná
- pivovar si tak trochu touto reklamou dělá legraci sám ze sebe
- sládek pivovaru Steam Whistle je Marek Mikunda, který získal své ostruhy v českých malých i velkých pivovarech (včetně Prazdroje), aby pak pokračoval na kanadské půdě
- sice portfolio piv čítá je jen jednu značku, ale za to velice dobře pitelnou. Potvrdit to mohou i profesionální degustátoři, kteří toto pivo degustovali pro první číslo našeho časopisu Pivař.

A jedna perlička na závěr. Název pivovaru Steam Whistle pochází od místa, kde vznikl. Jeho domovskou základnou je totiž bývalé depo lokomotiv. Více se dočtete na webových stránkách pivovaru ? Steam Whistle. Já snad jen dodám, že pokud vyrazíte do Toronta, nemůžete ho minout. Je totiž pár set metrů od největší dominanty Toronta, věže CN Toweru.

A mé hodnocení reklamy Steam Whistle? Titulek dnešního článku to řekl sám ? malé, ale hezké.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání