úvod
homepage

Pivoňka – obchod pivem a kořalkou vytisknout článek

Přidáno: 2. července 2008  •  Autor: Fíla
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 2961x

O obchodě pivem a kořalkou, o lidech, kteří tam chodí a další zajímavosti.

Tak Pivoňka má už otevřeno skoro měsíc. A řeknu Vám, že to stojí za to. Jak se každýmu chlapovi po vstupu do krámku rozzáří oči, to je radost sledovat. A nejen chlapům!! To, že ženy mají rády pivo jsem věděl, ale že jsou mezi nimi takové fajnšmekryně, jo jsem netušil. Nechají si poradit značku, ale přesně vědí, jakou chuť chtějí. A že jsou chutě mužů a žen rozdílné nejen v pivu, to asi nemusím psát.

 

Taky mě těší, že spousta žen své partnery v jejich koníčcích podporuje. „Manžel je pivař – tak to mu tady musím něco koupit.“...tuhle frázi slýchávám poměrně často. A sobě si ženy udělají radost třeba zázvorovým pivem nebo pivním vlasovým balzámem.

 

Samostatnou kapitolou jsou maminky s malými dětmi. Hrozně se bojí, aby jejich malí neposedové něco nerozbyli. Taky by mně to přišlo líto, ale protože já sám mám tři malý špunty, tak je chápu. A tak jim dávám přednost. Ostatním zákazníkům to nevadí. Ono se toho pod kočárek stejně moc nevejde.

 

A kdo ještě chodí? Zahraniční studenti. Snaží se mluvit česky, jsou plaší, rychle nakoupí Coronu a Guinnesse a prchají. Vždycky jsem si myslel, že jim naše pivo chutná moc a moc, ale oni téměř výhradně nakupují zahraniční věci. No, člověk se stále učí. Asi chtějí zavzpomínat na to, co pívali v barech doma. Docela bych s někým pokecal o jejich pivech a zvyklostech pití různých druhů alkoholu, ale asi to chce čas.

 

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 1 komentář, poslední komentář: 07.07.2008 13:35 Komentovat
Spokojenost Roman Holoubek07.07.2008 13:35
Byl jsem před nedávnem také v Pivoňce nakoupit. Z textu blogu jsem pochopil, že je psán...
Vyhledávání