úvod
homepage

Pivní akce vytisknout článek

Přidáno: 16. června 2008  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 5245x

Protože teplé počasí je předzvěstí letní sezóny, hlavní doby prodeje piva a akcí spojených s pivem u nás, připravili jsme pro vás nový přehled pivních akcí.

Tento přehled najdete na intuitivní adrese Pivní akce.cz(www.pivniakce.cz), samozřejmě se na ně dostanete i z hlavní stránky Světa piva (www.svetpiva.cz).




V přehledu akcí si můžete vybírat jednak podle typu akce(degustace, akce pivovaru, festival s vícero pivovary...)v levé části, tak i podle časové osy v přehledu všech akcí ve střední části anebo podle měsíců v pravé části tohoto projektu.




Každý měsíc má potom zazelenalá pole podle toho, jestli se v dané datum koná nějaká akce, světle zelená barva pak signalizuje akci proběhlou.




O akci, která v našem přehledu chybí(přehled ještě není finální a bude se průběžně doplňovat), nás můžete informovat na emailu akce@svetpiva.cz. Prosíme o uvedení co nejvíce informací: datum konání akce, místo, vstupné, kapely, atrakce pro děti, přehled pivovarů, od-do, možnost parkování či spojení městskou dopravou, link na akci jako takovou, gastronomické možnosti atd...
Čtenáři, kteří již mají aktivované možnosti publikování blogů, mohou akce přidávat sami.




A protože se v diskusích objevovaly dotazy typu, kdo kam jede na pivní festival nebo den otevřených dveří různých pivovarů, připravili jsme pro registrované čtenáře malou vychytávku – po zalogování na našem serveru v pravém horním rohu se můžete na danou akci „přihlásit“ a nechat všem vzkaz. Ostatní čtenáři, kteří o dané určité akci uvažují, pak uvidí, jestli se na stejnou akci někdo nechystá. Vzkázat můžete ostatním čtenářům cokoliv – který určitý den dané akce přijedete, že například jedete autem a můžete někoho vzít, kde se dá levně v okolí přespat, co stojí za shlédnutí, čemu se raději vyhnout...
Vzkazy čtenářům se dají následně upravit dle vašich potřeb.
Pokud se chcete následně dohodnout s určitým čtenářem na společném postupu či mu jen poslat vzkaz, stačí kliknout na „hlavu“ vedle jeho jména a poslat mu zprávu přes vnitřní redakční systém Světa piva. Počet zpráv se vám objeví po přihlášení pod vaším jménem.




Vážené čtenářstvo, doufáme, že vám tímto novým přehledem pivních akcí usnadníme orientaci v nepřeberném množství akcí, které na pivně chtivé pivaře letos čekají.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 3 komentáře, poslední komentář: 11.07.2008 01:34 Komentovat
Re: Re: Smazání článku!? emu11.07.2008 01:34
Ok, díky za objasnění, já už si říkal, jestli se náhodou neozval nějaký rozčilený...
Re: Smazání článku!? Honza Kočka10.07.2008 23:17
Nevadil. Jen v nem nebyly dodelany ilustracni obrazky.Az se mi je podari dat dohromady, clanek se...
Smazání článku!? emu10.07.2008 17:29
Je to trochu offtopic, ale někde se musím zeptat, proč z webu poměrně rychle zmizel článek...
Vyhledávání