úvod
homepage

Pivoňka - obchod pivem a kořalkou vytisknout článek

Přidáno: 12. června 2008  •  Autor: Fíla
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 3850x

O obchodě s pivem a kořalkou, o lidech, kteří tam chodí a další zajímavosti.

Tak jsem otevřel. Pivoňka je obchod s pivem a kořalkou, ale to už víte. Vězte, že to nebylo jednoduché rozhodování - otevřít....neotevřít...?? Ale pak jsem jednou praštil do stolu a Pivoňka je tu. Když se do něčeho pustím, tak naplno. A výsledek? To už musíte posoudit vy, sami zákazníci. A já se vám budu snažit nabízet co možná nejzajímavější věci. Nápadů mám plnou hlavu, ale všechno musí mít svůj řád a čas. Hezky popořádku.

Asi už týden před otevřením, když jsem připravoval výlohu, se objevovali první zvědavci a ptali se, co že to tu opravdu bude. Každému pak srdce zaplesalo, když slyšeli pravdu. To mě celkem povzbuzovalo.

Prvním opravdovým zákazníkem byl Igor. To jsem ještě nevěděl, že se tak jmenuje. Přišel v 9,01. Asi musel slyšet rachotit klíč v zámku. Velký výběr piva ho moc nevzrušoval. Všechno prý už pil. Šel vyloženě po specialitách - 13 Medvěd z Vrchlabí a Polotmavá 14 Herold. A odpoledne přišel znova a přivedl kamaráda. Až pak jsem se dozvěděl, že Igor je pravidelným účastníkem mnoha pivních festivalů a soutěží u nás i v zahraničí. V čem přesně?? V soutěžích v piví piva za daný časový úsek. Co myslíte, dá se dát 106 piv za 24 hodin? Řekl bych, že by se do Igora vešly....

A pak se začali trousit další a další. Přišli kamarádi, kteří byli zvědaví, do čeho jsem se to pustil. Přišli lidé z okolí, kteří věděli, že se něco chystá. Přišli lidé, kteří viděli inzerci v novinách. Pestrá paleta zákazníků, kterou spojovalo jediné - pivo jim chutná. Většinou chválili, ale měli i nápady na vylepšení. Určitě se pokusím si z každé poznánky něco vzít. Stejně tak mi přišlo pár reakcí po spuštění webu. Myslím, že stránky jsou celkem dobré, ale budou ještě lepší. To mi věřte.

 

 

 

 

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání