úvod
homepage

Pivní várečné recepty vytisknout článek

Přidáno: 2. června 2008  •  Autor: framax
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 2834x

www.stránky s pivními várečnými recepty

Ahoj všem.

Jsem již dlouholetým pivním příznivcem, kdy jsem pracně sbíral veškeré možné informace o pivním dění u nás a o tom jak doma uvařit pivo. Protože nejsem vzdělán v žádném podobném oboru, trvalo moje sbírání informací delší dobu. Později jsem konečně získal již dostatečné mnoství poznatků u nás i v cizině a tak jsem konečně začínal připravovat svoje pivko z koncentrátů.

Nyní již tuto záležitost opouštím a připravuji zařízení pro dvounádobovou varnu. Tímto jsem so dostal současně k problému várečných receptů. Odborná literatura byla velmi skromná a přizpůsobená hlavně velkovýrobě a tak jsem nacházel potřebné informace postupně na internetu. Toto mne přivedlo na myšlenku (abych ulehčil dalším získat informace), pokusit se vytvořit byť i jednoduché www stránky, kde bych se snažil uveřejnit vše o mých hobby, ale hlavně uvádět informace o tom, jak uvařit pivo. Uveřejnil jsem na svých stránkách, které jsem si pořídil, zatím asi 20 různých receptů nalezených na internetu u nás a nebo případně v Německu, některé přímo od autorů. Zřejmě je o tyto informace zájem, protože denně je na stránkách tak 5 - 7 čtenářů. Netvrdím, že je vše na stránkách ideální (nejsem programátor), ale snad se mi podaří rozšířit tyto stránky tak, aby uveřejnily co nejvíce informací právě pro začínající. Tím bych rád přivítal každého kdo je ochoten se podělit o informace, recepty a podobně. Pochlubme se svým hobby a zkusme překonat své názory ( a ty jsem slyšel často), já jsem si vše musel tvrdě vyzkoušet, ať si každý vše pracně vyzkouší sám. Pošlete prosím své příspěvky, recepty, zlepšení a já se to pokusím uveřejnit.

Díky všem a snad přispějete na rozsah těchto stránek: www.hobby.framax.cz

Podotýkám, že vše se uveřejňuje pouze bezptatně a o dobré vůli, náklady na provoz stránek si hradím sám ve své režii.

Tak "Dej bůh štěstí" a ahoj na mých stránkách framax

Drobná poznámka: vše ce se Vám nelíbí, sdělte prosím mně na mail (pokusím se to napravit) a co se Vám líbí, sdělte všem ostatním.

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 1 komentář, poslední komentář: 11.06.2008 14:32 Komentovat
mraky receptů Lihouš11.06.2008 14:32
http://www.hobbybrauer.de/rezepte.php
Vyhledávání