V Malostranském pivovaru ochutnáte rybí speciality
Malostránský pivovar ve Velkém Meziříčí vaří tmavý a světlý dvanáctistupňový ležák Harrach a vedle toho ještě čtrnáctistupňový speciál. S ohledem na to, že se společnost Aqueko majitele hotelu a pivovaru ve Velkém Meziříčí zaměřuje i na rybníkářství a chov ryb, naleznou hosté v jídelním lístku restaurace většinu rybích specialit. Ty jsou hlavně ze sladkovodních ryb a výhradně čerstvých. V nabídce chybí pouze candát. To proto, že zde chtějí vařit zásadně z ryb živých a čerstvě zpracovaných. Z mořských ryb nabízí pouze zmraženého lososa a krevety. Podle sdělení Lubomíra Jurka se v restauraci prodá rybích jídel asi čtyřicet procent. Zákazníci si mohou vybrat z opravdu nezvyklých specialit. Jednou z nich je třeba kapr na kysaném zelí. (zdroj: Právo)
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |
Vyhledávání