Klášterské pivo chutná
Pivovar Klášter dosahuje v současnosti výstav necelých 100 tisíc hektolitrů piva, které rozváží v sudech a lahvích po celé České republice a v exportním lahvovém balení i do USA, Německa, Finska a Ruska. Přibližně polovina produkce Pivovaru Klášter se vypije v mladoboleslavském regionu, na čemž se výrazně podílejí štamgasti skoro padesáti hospod i zákazníci obchodních řetězců Kaufland, Spar, Ahold a Plus. Vedení Pivovaru Klášter navíc zvažuje zřizování sítě vlastních prodejen a případné investice do speciálních hospod. Pokud se mu podaří záměr s vybudováním stylové klášterské restaurace, nechybělo by v její nabídce ani kvasnicové pivo, které je sice nadmíru žádaným nápojem, ale zároveň velmi náročným produktem na skladování a čepování. Kvasnicové pivo a celou škálu expedovaných druhů piv světlých i tmavého lze ochutnávat při pravidelných červnových slavnostech Pivovaru Klášter nebo při různých veřejných i soukromých akcích pořádaných ve stylové pivnici, která je vytesaná ve skále pod sídlem pivovaru v Klášteře Hradišti nad Jizerou.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |
Vyhledávání