úvod
homepage

Špičkové pivo a špičková gastronomie patří k sobě vytisknout článek

Přidáno: 3. prosince 2003  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 0x
Na výroční konferenci Národní federace hotelů a restaurací (NFHR), nejreprezentativnější profesní asociace restauratérů a hoteliérů v České republice, podepsali zástupci NFHR a Plzeňského Prazdroje memorandum o vzájemné spolupráci. Za federaci podepsal dokument její prezident, ředitel karlovarského hotelu Pupp Roman Vacho, a za Plzeňský Prazdroj obchodně distribuční ředitel Otakar Binder. Gastronomie a cestovní ruch je u nás velmi rozvinutým oborem, který přispívá k vytváření dobrého jména České republiky ve světě. Jedním z hlavních symbolů země a turistických magnetů je pivo - součást české kultury, tradice a národní hrdosti. Pivovarnictví a gastronomie mají nepochybně společné cíle a potřeby. Proto jak Plzeňský Prazdroj, tak i asociace sdružující jeho zákazníky, vyjadřují zájem o aktivní podporu cestovního ruchu a pohostinství. Zejména se pak soustředí na zvyšování kvality a profesionality v péči o pivo i čepování piva. Zvláštní důraz kladou obě strany na dodržování zákonných norem a pravidel zakotvených v etických oborových kodexech, například dodržování zákazu prodeje piva mladistvým, řidičům a podnapilým osobám. Společné aktivity jsou plánovány v oblasti školení personálu, seminářů, konferencí a poskytnutí odborné pomoci zákazníkům ze strany technického servisu Plzeňského Prazdroje.
vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání