úvod
homepage

Bernard uspěl ve Velké Británii vytisknout článek

Přidáno: 4. listopadu 2007  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 9344x
Rodinný pivovar Bernard uspěl se Speciálním černým pivem Bernard ve Velké Británii, když v patnáctém ročníku degustační soutěže Tesco Drinks Awards vyhrál v kategorii ležáků. Cenu, která byla předána v Londýně 26.10.2007, osobně převzal exportní manager Ing. Jaroslav Soukal.

„Je to obrovský úspěch, navázali jsme tak na loňské výborné výsledky, kdy černá třináctka Bernard vyhrála soutěž International Beer Challenge ‘World’s 50 Best Beers” hodnotí Jaroslav Soukal a dodává: „Vítězstvím v prestižní kategorii ležáků jsme získali oprávnění se zalistovat do řetězce TESCO ve Velké Británii na začátku roku 2008, což představuje možnost obchodně vstoupit do více než tisíce supermarketů v celé Velké Británii.“ Soutěže Tesco Drinks Awards se v tomto roce zúčastnilo více než 400 produktů ve všech kategoriích. Produkty byly degustovány v týmech složených z předních odborníků z oboru a novinářů. Podrobnosti viz http://www.tescodrinksawards.co.uk/.



Zleva: Dan Jago, Category Director - Beers, Wines and Spirits pro Tesco, Jamie Hawskworth, Pivovar Ltd. – Importer Bernard pro UK, Jaroslav Soukal, exportní manager Rodinného pivovaru Bernard a.s.
vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání