úvod
homepage

Spotřebitelské hlasování o nejlepší restaurace a hospody již přineslo přes 4100 vytisknout článek

Přidáno: 25. října 2007  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 6594x
Spotřebitelské hodnocení restaurací a hospod, které na stránkách www.pilsner-urquell.cz probíhá formou internetové soutěže, je teprve přibližně v polovině, ale již stačilo přilákat více než 4100 hodnotitelů. Možnost ovlivnit skladbu výsledného průvodce Pilsner Urquell Pub Guide, který doporučí nejlepší podniky v rámci celé České republiky, budou mít uživatelé ještě do 30. listopadu 2007. Zatím nejvíce bodů v hodnocení nasbíral brněnský hostinec U Bláhovky. Návštěvníci mají nově možnost využít i unikátní systém vyhledávání nejbližších hospod a restaurací podle zadané adresy.

Dosud se na webových stránkách sešlo více než 4100 hodnocení a komentářů, mapujících přes 1000 restaurací a hospod na českém trhu. Průvodce, který z této databáze vznikne, bude na přelomu ledna a února 2008 v tištěné podobě zdarma k dispozici ve vybraných restauracích, zároveň bude aktuální verze průvodce volně ke stažení na internetu.

Databáze hospod na webových stránkách značky Pilsner Urquell, v rámci níž mohou spotřebitelé od září hlasovat o 100 nejlépe hodnocených restaurací, nyní umožňuje navíc využití modulu GPS navigace hospod. Přichází tak s řešením, které je na českém trhu zcela unikátní a které žádný jiný server v současné době nenabízí. Po zadání požadované ulice a města systém generuje přehled nejbližších restaurací nabízejících Pilsner Urquell. „Tento projekt je reakcí na velký zájem spotřebitelů, kteří využívají moderní technologie a chtějí vědět, kde najdou restauraci či hospodu s naším pivem. Zcela jednoduše vám ji systém najde ve městě, kam pojedete na víkend, v ulic,i kde máte schůzku či v místě, kde máte sraz s přáteli,“ uvádí Vladimír Vaněk, zástupce značky Pilsner Urquell.

Kromě hlasování a možnosti vyhrát jednu ze 138 cen, jako je sud piva Pilsner Urquell nebo „VIP Den se sládkem“, jsou na webových stránkách k dispozici aktuální žebříčky hospod řazené podle kvality piva, kvality obsluhy či podle regionů. Dále jsou zde zveřejněny recenze restaurací včetně fotografií, které mohou rozšiřovat nebo komentovat i samotní uživatelé.

TOP 10 – aktuální žebříček hodnocení hospod

1. Hostinec U Bláhovky, Gorkého 54, Brno
2. Klub Ex, Riegrova 33, Jablonec nad Nisou
3. U Jelínků, Charvátova 1, Praha 1
4. Restaurace Hradčany, Tišnovská 160, Hradčany
5. Restaurace Trilobit, Palackého 15, Praha 1
6. Restaurace Pod Pernštejnem, Nedvědice 76, Nedvědice
7. Vinárna u Simony, Mariánská 407, Příbram
8. Bad Gastain restaurace, Sokolovská 108, Jihlava
9. Hotel Bílá Růže, Pražská 16, Poděbrady
10. Pod Loubim, Evropská 26, Praha 6

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání