úvod
homepage

Bernard s čistou hlavou českým nealkopivem 2007 vytisknout článek

Přidáno: 3. října 2007  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 6777x
Rodinný pivovar Bernard získal do své sbírky další historický úspěch v prestižní degustační soutěži – Bernard Free se umístil v Českém pivu 2007 pořádaném Českým svazem pivovarů a sladoven na 1. místě. Nealkoholické pivo Bernard Free přišlo na náročný český pivní trh v červenci 2006, v době, kdy vstoupil v platnost nový silniční zákon. Uběhlo jen něco přes rok a Bernard Free vyhrálo nově vzniklou soutěžní kategorii nealko piva. „Fríčko“ dokázalo porazit všechny konkurenty v nejrychleji se rozvíjejícím segmentu a stalo se historicky prvním nealko pivem, které v soutěži vyhrálo.

„Bernard Free tak navázalo na úspěchy ostatních druhů piva Bernard z různých degustačních soutěží, která již v minulosti získala řadu významných ocenění.“ hodnotí význam úspěchu generální ředitel Stanislav Bernard.

Značka Bernard získala i další významné ocenění – třetí místo v novinářské anketě Naše pivo 2007, pořádané v rámci tradiční soutěže České pivo roku 2007. Jde o jediné hodnocení popularity jednotlivých značek piv, které každoročně pořádá Český svaz pivovarů a sladoven ve spolupráci s médii z celé České republiky. Bernard uspěl mezi rekordním počtem 66 nominovaných značek piv, což je v dosavadní historii ankety zdaleka nejvyšší počet.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání