úvod
homepage

80% restaurací žebříčku Grand restaurant 2007 čepuje pivo Pilsner Urquell vytisknout článek

Přidáno: 9. září 2007  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 7389x
Pilsner Urquell se v rámci svého úsilí o rozvoj české gastronomie stala partnerem gastronomické akce Prague Food Festival. V jeho rámci se návštěvníkům představuje 26 vybraných a oceněných restaurací žebříčku Grand restaurant 2007, z nichž 21 (80 procent) nabízí svým hostům prémiový ležák Pilsner Urquell.

"Pilsner Urquell a špičková gastronomie patří k sobě a proto jsme se rozhodli podpořit tuto prestižní gastronomickou akci v Praze. Mimo jiné se návštěvníkům gastronomického festivalu představí i dvě ryzí plzeňské restaurace, které byly v rámci žebříčku Grand restaurants 2007 oceněny – pivovarská restaurace Na Spilce a restaurace Parkán. Hostům nabídnou nejrůznější pivní speciality a samozřejmě profesionálně načepovaný a servírovaný Pilsner Urquell," řekl Petr Polák, manažer značky Pilsner Urquell.

Značka Pilsner Urquell se dlouhodobě snaží pozvednout úroveň české gastronomie. „V rámci tohoto programu značka připravuje vydání unikátního průvodce českými restauracemi a hospodami se zaměřením na kvalitu podávaného piva a servisu,“ dodal Petr Polák.

Pilsner Urquell Pub Guide, jak zní celý název průvodce, bude jedinečný především v tom, že v něm bude každoročně uveřejněno 100 nejlépe hodnocených restaurací, které budou vybrány výhradně na základě hlasování spotřebitelů na webu Pilsner Urquell – www.pilsner-urquell.cz Součástí prezentace každého ze sta podniků v průvodci Pilsner Urquell Pub Guide, budou i zajímavé komentáře spotřebitelů spolu s dalšími praktickými informacemi jako je počet míst nebo typ kuchyně, kterou daná provozovna nabízí.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání