úvod
homepage

Potrefená husa je v lázních! vytisknout článek

Přidáno: 27. srpna 2007  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 5310x
Prvotřídní gastronomie spojená se sportovním vyžitím. I to patří do značkového konceptu Staropramen - Potrefená husa. Další Potrefená husa - Sport Bar byla v srpnu otevřena právě v Karlových Varech. Její součástí jsou také čtyři dráhy pro bowling a další čtyři pro kuželky.

Po Mladé Boleslavi a pražských Bohnicích jsou Karlovy Vary třetím městem, kde byla otevřena Potrefená husa - Sport Bar. „Design Potrefené husy Sport Bar se vyznačuje sportovně laděnou tématikou, množstvím televizí i velkoplošným plátnem, na němž mohou fanoušci sledovat sportovní přenosy“ říká David Petřík, manažer značkových restaurací Staropramen.

Nová Potrefená husa se nachází v rekonstruovaných skladových prostorách na karlovarském sídlišti Rybáře. „Potrefená husa Sport Bar je vhodný koncept právě do velkých sídlišť, kde často není žádná kvalitní restaurace a místní se tak musejí za dobrým jídlem a zábavou vydávat do center měst. My jim chceme tuto možnost nabídnout přímo v místě jejich bydliště,“ vysvětluje David Petřík. „Objekt bývalých skladových prostor je pro Potrefenou husu Sport Bar ideální. Má velké výkladce, je prostorný a vzdušný,“ dodává.

Potrefená husa Sport Bar nabízí 7 druhů točeného piva v čele s pivem Staropramen, řadu lahvových belgických speciálů a standardně kvalitní gastronomii. „U Potrefené husy Sport Baru se setkáme se specialitami k pivu, nechybí ani velmi oblíbená barová jídla. Charakteristická je však především svým zaměřením na moderněji pojatou českou kuchyni, například s lehkými saláty a těstovinami,“ říká David Petřík.

K dispozici je 148 míst k sezení v prostoru restaurace, 40 míst u bowlingu a nechybí ani venkovní zahrádka, která pojme dalších 48 návštěvníků. K pobavení mohou hosté využít čtyři bowlingové a čtyři kuželkové dráhy.

Speciality Potrefené husy Sport Baru v Karlových Varech

Kuřecí prsa plněná sýrovo-česnekovou nádivkou ochucenou koriandrem, podávaná s belgickou bramborovou kaší
Restované masové nudličky se šalotkou, cukrovým hráškem, cuketou, grilovanými paprikami a pikantní čínskou omáčkou, doplněné houbovým rizotem

Potrefená husa Sport Bar - Karlovy Vary
Sedlecká 271, Karlovy Vary
tel.+420 353 541 541
potrefenahusakv@seznam.cz

Otevírací doba:
NE-ČT 11:00 - 23:00
PÁ-SO 11:00 - 02:00

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání