úvod
homepage

Pivo Budweiser Budvar – další slavná značka v nabídce Carlsberg Srbija vytisknout článek

Přidáno: 27. srpna 2007  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 3259x
Po dosažení dobrých obchodních výsledků napříč Evropou – ve Finsku, Chorvatsku, Švédsku a v České republice – byly dnes novinářům oznámeny detaily obchodní spolupráce mezi pivovary Carlsberg a Budějovický Budvar na území Srbska.

Dr. Issac Sheps, generální ředitel Carlsberg South East Europe a Carlsberg Srbija, vyjádřil po podepsání smlouvy o obchodní spolupráci velké uspokojení nad zařazením populární a vysoce kvalitní značky s dlouholetou tradicí Budweiser Budvar do nabídky společnosti Carlsberg Srbija. „Carlsberg Srbija je na trhu známá svými kvalitními značkami a dobře vybudovanými vztahy se svými zákazníky. Budeme věnovat maximální úsilí posilování přítomnosti značky Budweiser Budvar na srbském trhu a jejímu prosazení do takové pozice, jakou si díky své kvalitě zaslouží. K tomu využijeme naše distribuční kanály i další marketingové aktivity,“ říká dr. Sheps.

„První zmínky o vývozu našeho piva na území Srbska pocházejí z roku 1933. Naše značka je tam velmi dobře známá. Věříme, že spolupráce s Carlsberg Srbija znamená pro naše pivo historickou obchodní příležitost,“ dodává Ing. Robert Chrt, obchodní ředitel Budějovického Budvaru.

Budweiser Budvar je na srbském trhu přítomen již mnoho let a nyní bude distribuován jako jeden z produktů v nabídce Carlsberg Srbija. Objem prodeje ležáku Budweiser Budvar v Srbsku dosud ani zdaleka neodpovídal jeho kvalitě a dobré pověsti značky. Ve spolupráci s Carlsberg Srbija by měl prodej v roce 2007 dosáhnout 400 hektolitrů s výhledem na desetinásobný nárůst v roce 2010. Ležák Budweiser Budvar bude v Srbsku prodáván v nevratných lahvích 0,33 litru a v plechovkách 0,5 litru.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání