úvod
homepage

Pivovar Holba odstartuje tradiční Pivovarskou čtvrtku vytisknout článek

Přidáno: 10. května 2007  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 4598x
Pivovar Holba zve všechny turisty a milovníky přírody na tradiční pěší pochod Pivovarskou čtvrtku. Za ryzím pivem z hor se zájemci mohou letos vydat v sobotu 19. května. Svou kondici prověří na čtyřech různě dlouhých trasách v délce od 10 km až po téměř trojnásobek.

Na jarní pochod mohou turisté vyrazit ze tří startovacích míst, z nichž jedno je v hanušovickém pivovaru, další v Šumperku a Králíkách. Start budou koordinovat speciální hlídky, od nichž účastníci obdrží nejen mapu tras s programem, ale také poukázky na občerstvení a kupon do tomboly. Loni se na pochod vydala tisícovka lidí a velký zájem pivovarníci očekávají také letos. „ O akci je každoročně velký zájem a pokud nám bude přát počasí, předpokládáme, že i letos dorazí účastníci z celé republiky. Je to skvělá příležitost nejen protáhnout si tělo, ale i navštívit Jeseníky,nahlédnout pod pivovarnickou pokličku a u dobrého piva tady posedět s přáteli,“ říká k tradičnímu pochodu výkonný ředitel pivovaru Holba Vladimír Zíka. Zvolené trasy mají klasické turistické značení, o které se postarali dobrovolníci Klubu českých turistů ze Šumperka a Králík. Na každé trase je navíc občerstvovací stanice v barvách Holby.

Společným cílem se stane nádvoří pivovaru, kde účastníci pochodu obdrží pamětní list i dárek. Pro všechny milovníky dobrého piva letos pivovarníci připravili speciální překvapení. Jako každoročně tady posezení zpříjemní zábavný program, chlazená Holba, bohaté občerstvení a „sportovní“ tombola. Pro 3 šťastlivce jsou připraveny poukázky na nákup sportovního vybavení v Denali sport Zábřeh v hodnotě pět tisíc, tři tisíce a jeden tisíc korun. Symbolické startovné představuje 30 Kč na dospělého a 15 Kč na dítě.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání