Heineken – Extra Cold Beer
Extra Cold Beer se nikoli náhodou představuje právě na jaře, kdy teplé dny přímo vyzývají k pořádnému osvěžení chladivým lahodným nápojem.
Co je Extra Cold Beer Draught?
Zatímco česká piva se běžně podávají vychlazená na teplotu kolem 6-7°C, ve světě mezi mladými lidmi roste trend pití piva mnohem nižších teplot.
Proto je podstatou systému Extra Cold vychlazení piva Heineken na teplotu těsně pod bodem mrazu.
Jak je to možné? Čepované pivo, jehož teplota se blíží 0°C, je podáváno do předem namražených sklenic. Zchlazení piva na teplotu kolem nuly zjišťuje dodatečný chladič a také pípa, která je na povrchu pokryta ledem. Výsledkem je v ideálních podmínkách pivo s teplotou cca -2 °C. Toto pivo dodá konzumentům intenzívní pocit osvěžení, kterého nedosáhneme u běžně podávaného piva.
Pivo je také díky vychlazení méně hořké, čímž boduje u žen a mladších konzumentů. Díky vychlazení sklenic si pivo zachová své osvěžující vlastnosti až do úplného vypití sklenice nebo láhve, takže nedochází k jeho postupnému teplání.
Extra Cold Beer není určen především pro letní parna, ale je ideální zejména pro kluby, diskotéky a bary, kde se setkávají mladí, kde se tančí, a kde bývá večer pořádné „horko“. Právě tam přijde vhod chladivý doušek Extra Cold.
Po představení systému a jeho otestování na veletrhu G+H se bude Extra Cold Beer postupně zavádět do vybraných provozoven především ve větších městech.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |