První profilová restaurace piva Zlatopramen v Praze
Tak jako bývala kovárna středem vesnického dění, měla by se i Zlatá kovadlina stát místem vyvolávajícím pocit sounáležitosti a přátelství nad skvěle ošetřeným pivem Zlatopramen. O tom, že kouzlo kovárny funguje se na slavnostním otevření přesvědčila řada prominentních hostů, mezi nimiž nechyběl ani finalista Superstar Julián Záhorovský, moderátor Frekvence 1 Luboš Xaver Veselý, „hospodští štamgasti“ Jiří Krytinář a Zdeněk Srstka, nebo country legendy ze skupiny Fešáci.
Na gastronomické mapě Prahy se tak objevil nový podnik s důrazem na vysokou kulturu čepování piva a úroveň obsluhy. Podnik, který přináší svým hostům o stupeń lepší zážitek.
„Zlatopramen 11 je stále oblíbenějším českým pivem. Svědčí o tom jak ocenění pravidelně udělovaná odborníky na nejrůznějších prestižních degustačních soutěžích, tak i jeho rostoucí obliba mezi českými pivaři, ale i rekordní úspěchy ve vývozu do zahraničí. Stále rostoucí úspěchy a obliba Zlatopramenu nás nyní přiměly k tomuto kroku. Rozhodli jsme se vybudovat pro všechny příznivce našeho lahodného zlatavého moku síť profilových restaurací, kam jistě vždy rádi vyrazí za svým oblíbeným Zlatopramenem. Profilové restaurace chápeme jako referenční místo pro spotřebitele. Chceme našim věrným zákazníkům přinášet stále více hodnoty a neustále zvyšovat kulturu pití výborného českého piva", uvedl Boris Rajdl ze společnosti Drinks Union.
"Do budoucna připravujeme i propojení našich profilových restaurací s naším věrnostním programem Země Zlatopramen. Občané Země Zlatopramen by v budoucnu měli v těchto restaurací získávat nejrůznější výhody ", dodal Rajdl.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |