úvod
homepage

Ostravar přivítá Buty vytisknout článek

Přidáno: 18. září 2002  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 3403x

Ostrava, 31. května 2002 - Skupina Buty se stane hlavní hvězdou čtvrtého ročníku Slavností pivovaru Ostravar, které se uskuteční v sobotu 8. června 2002 od 14.00 hod v areálu pivovaru Ostravar. Hudebně mimořádně kvalitní letošní ročník doplní mimo jiné Děda Mládek Illegal Band a Rock´n´roll Band Marcela Woodmana. V celém areálu pivovaru vznikne několik zón, které přinesou další zajímavosti a zábavu pro všechny příznivce dobrého piva.

O faktu, že Ostravar nepřináší svému mateřskému městu pouze pivo ale také kvalitní zábavu, se může veřejnost přesvědčit v sobotu 8. 6. 2002 přímo v areálu pivovaru Ostravar. Čtvrtý ročník tradiční akce navíc přináší skutečné hvězdy české hudební scény. To potvrzuje také Robert Kužela, vrchní sládek pivovaru Ostravar: „Za úspěch považuji, že se nám podařilo dohodnout hudební obsazení, které na jednom pódiu v Ostravě jen tak neuvidíte. Obrovskou radost mám z účasti ostravské kapely Buty, jejíž vstřícnost při jednání, mě vzhledem k jejich koncertu v Ostravě, příjemně překvapila.“

Kromě již zmíněné kapely Buty se dále představí Děda Mládek Illegal Band, Rock´n´roll Band Marcela Woodmana, Beatles revival, Praskání a další. „K zábavě využijeme velkou část areálu pivovaru. Připraven je mimo jiné dětský koutek, Harenda, soutěžní zóna, U rampa pro ukázky skateboardingu, výstava pivních kuriozit apod. Návštěvníci si budou moci zastřílet na streetballový koš, popř. na pravou hokejovou branku. Celý program zakončí ve 22.00 hod. ohňostroj. Čepovat se tradičně bude, kromě klasických piv z produkce Ostravaru, také speciální kvasnicový ležák,“ dodává Robert Kužela. Zbývá jen doplnit, že vstupné na akci je jedna zátka z piva Ostravar.

Pivovar Ostravar vznikl v roce 1897 a od roku 1997 je součástí společnosti Pražské pivovary, a.s. Do této skupiny ještě náleží pivovary Staropramen a Braník. Mezi produkty pivovaru Ostravar patří světlý dvanáctistupňový ležák Ostravar Premium, světlá Desítka, nealkoholické pivo Rallye, vysoce kvalitní polotmavý ležák Velvet a první český stout Kelt. Od roku 2000 je v pivovaru Ostravar přístupná exkurzní trasa s pivovarským muzeem, zakončená ochutnávkou místního piva.

Pavel Sobol
AMI Communications MediaProm
Tel.: 069/663 99 88

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání