úvod
homepage

Regiontour skončil v Ostravaru vytisknout článek

Přidáno: 25. července 2002  •  Autor:
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 2856x
Ostrava, 29. ledna 2002 - Závěrečným vyhodnocením akce byla včera odpoledne ukončena účast Moravskoslezského kraje na veletrhu Regiontour 2002. Jednání v historických prostorách pivovaru Ostravar se zúčastnili zástupci institucí, jež byly součástí úspěšné expozice Moravskoslezského kraje v Brně.

„Hledali jsme originální řešení, jak poděkovat všem vystavovatelům za účast na veletrhu. Zároveň jsme chtěli akci zhodnotit a v klidu si sdělit své dojmy. Proto nás mile překvapilo pozvání pivovaru Ostravar, uskutečnit jednání v jeho prostorách,“ řekl zástupce hejtmana Moravskoslezského kraje Josef Jalůvka.

Setkání začalo procházkou po exkurzní trase pivovarem. Ta byla ukončena prohlídkou pivovarského muzea na staré varně s nezbytnou ochutnávkou piva. Tamtéž probíhalo samotné jednání. Mezi hosty nechyběli zástupci z nejrůznějších koutů Moravskoslezského kraje, včetně představitelů krajského úřadu a města Ostravy. Návštěvníci se nechali slyšet, že pracovní schůzky v pivovaru by se mohly stát novou tradicí Moravskoslezského kraje.

Veletrh cestovních příležitostí Regiontour 2002 proběhl na brněnském výstavišti ve dnech 10. - 13. ledna. Pivovar Ostravar doprovázel Moravskoslezský kraj jako sponzor expozice. Na výstavišti se tak čepovalo dvanáctistupňové pivo Ostravar Premium. Návštěvníci Regiontouru byli také seznámeni s možností navštívit exkurzní trasu pivovarem, která je veřejnosti přístupna od roku 2000.

Další informace poskytne: Pavel Sobol AMI Communications MediaProm Tel.: 069/663 99 88

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání