úvod
homepage

Malé, ale hezké vytisknout článek

Přidáno: 6. července 2006  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 1,99 hodnotících Hodnotících: 15 počet zobrazení Zobrazeno: 6125x

Název pivovaru Steam Whistle z Toronta nejspíš nikomu nic neřekne. Je to vpravdě malý pivovar, který vaří navíc jen jedno jediné pivo. Přesto si dovolil pro místní televizi připravit televizní reklamu.

V době vzniku této reklamy to byl opravdu malý pivovar. V dnešní době sice už má výstav piva v řádu několika málo desítek tisíc hektolitrů za rok, nicméně se stále může považovat za pivovar malý. Jak už bylo uvedeno, vaří jen jedno jediné pivo, k tomu reklama není vlastně ničím originální. Proč se tedy objevuje na našem serveru? Důvodů je hned několik:
- reklama samotná – retro styl se mi moc líbí. Navíc fakt, že se jedná o pivovar malý, má u mě velké plus, i když většina čtenářů nebude tušit, o jaký pivovar se jedná
- pivovar si tak trochu touto reklamou dělá legraci sám ze sebe sládek pivovaru Steam Whistle je Marek Mikunda, který získal své ostruhy v českých malých i velkých pivovarech (včetně Prazdroje), aby pak pokračoval na kanadské půdě
- sice portfolio piv čítá je jen jednu značku, ale za to velice dobře pitelnou. Potvrdit to mohou i profesionální degustátoři, kteří toto pivo degustovali pro první číslo našeho časopisu Pivař.

A jedna perlička na závěr. Název pivovaru Steam Whistle pochází od místa, kde vznikl. Jeho domovskou základnou je totiž bývalé depo lokomotiv. Více se dočtete na webových stránkách pivovaru – Steam Whistle. Já snad jen dodám, že pokud vyrazíte do Toronta, nemůžete ho minout. Je totiž pár set metrů od největší dominanty Toronta, věže CN Toweru.

A mé hodnocení reklamy Steam Whistle? Titulek dnešního článku to řekl sám – malé, ale hezké.

PS: pokud byste chtěli psát své připomínky k této reklamě, učiňte tak prosím na našem novém serveru PivniReklama.cz, který bude věnován právě pivní, zejména pak televizní reklamě.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 1 komentář, poslední komentář: 26.11.2006 20:34 Komentovat
minipivovary jaroslav stofko26.11.2006 20:34
zdravim kamaratov pivarov, clanok je pre mna dobry, pretoze sa jedna o maly pivovar a samozrejme...
Vyhledávání