úvod
homepage

Radegast bodoval v Bruselu vytisknout článek

Přidáno: 12. června 2006  •  Autor: tisková zpráva
průměrné hodnocení Hodnocení: 3,33 hodnotících Hodnotících: 6 počet zobrazení Zobrazeno: 4897x

Ze 45. ročníku Mezinárodní soutěže kvality Monde Selection konané v Belgii v Bruselu si značka Radegast přivezla hned dvě stříbrné medaile! Z 230 značek piv ocenila odborná porota stříbrem pivo Radegast Premium a Radegast Original.

Z loňského ročníku přivezla značka Radegast zlato za Radegast Premium a stříbro za Radegast Originál. Velký úspěch zaznamenává v této soutěži pivo Radegast Premium, které získalo ocenění čtyři krát po sobě – třikrát zlato a jednou stříbro. V letošním roce je to pro značku Radegast druhé ocenění po bronzu za Radegast Premium na největší profesionální pivní soutěži na světě „Australian International Beer Award“.

„Úspěch značky Radegast v našich i mezinárodních degustačních pivních soutěžích, nám dělá velkou radost a svědčí o vyrovnané kvalitě piva Radegast a konkurenceschopnosti českého piva v mezinárodní konkurenci. Mé poděkování patří mnohaleté zkušenosti našich pracovníků, jejich usilovné a systematické práci dělané srdcem. Samozřejmostí jsou investice směřované do kvality piva,“ komentuje úspěchy značky Radegast manažer pivovaru, Ivo Kaňák.

V kategorii piva se letošního ročníku účastnilo 80 pivovarů ze 49 zemí světa, které přihlásily více než 230 značek piv. Pivní vzorky podrobila devítičlenná odborná porota laboratorní analýze a senzorickým testům. Posuzovala např. chuťové vlastnosti piva, vzhled i grafické ztvárnění etikety. Výsledkem testů bylo bodové ohodnocení, na základě kterého mezinárodní odborná porota udělila ocenění.

Mezinárodní institut kvality Monde Selection vznikl v roce 1961 v Belgii. Důvodem jeho vzniku bylo vytvoření mezinárodního označení kvality, které je pro spotřebitele zárukou, že si kupuje výrobky vysoké kvality. Monde Selection organizuje každý rok soutěž World Selections of Quality (Světový výběr kvality), určenou pro výrobce, velkoobchodníky a distributory potravinářského zboží.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání