úvod
homepage

Slavnosti pivovaru Staropramen vytisknout článek

Přidáno: 8. června 2004  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,54 hodnotících Hodnotících: 13 počet zobrazení Zobrazeno: 4850x

Tuto sobotu budou mít šanci příznivci dobrého zlatavého moku ochutnat jak pivo domácí, rozuměj pražské, tak i belgické speciály. Největší pivní akce svého druhu v hlavním městě se totiž dočká již pátého pokračování.

Většina věcí a událostí, které se kolem nás dějí mají dobrou a tu horší stránku. Ta horší je, že vstupné letos podražilo na 150 korun českých. Ta dobrá je hlavně ta, že lístky si již nyní můžete zakoupit v předprodeji, který zajišťují sítě Ticketpro a Ticket Art. Cena vstupenky v předprodeji je 120 Kč. Vstupenka zahrnuje i jedno pivo Staropramen Granát zdarma. Neměla by se tudíž opakovat loňská situace, kdy nával pivachtivých zájemců překonal všechna očekávání organizátorů a návštěvnost, která byla vloni téměř o sto procent větší než roku předchozího, způsobila kolaps při vstupu do areálu a infarktové situace nedočkavých žíznivců.

Aby se předešlo opakování tohoto loňského nedostatku, letošní počet návštěvníků je omezen na 15 tisíc (z loňských 20 tisíc vůči předloňským 11 tisícům lidí). O bezpečnost a hladký průběh Slavností se bude starat jako každoročně profesionální bezpečnostní agentura, která zajistí příjemný pobyt všem návštěvníkům. Letošní, již pátý ročník Slavností začíná ve 13 hod a bude ukončen slavnostním ohňostrojem ve 22 hod.

S takto rozsáhlou akcí souvisí i dopravní opatření na Smíchově - dopravní omezení se týkají ulic Pivovarská, Svornosti a Vltavská. Trvale uzavřena bude kvůli rekonstrukci také Nádražní ulice.

„Upřímně doufáme, že zmíněná dopravní omezení nezpůsobí řidičům žádné komplikace, a že se setkáme s pochopením řidičů. Dopravní omezení byla přijata z důvodu vytvoření klidného a bezpečného prostředí v místě konání Slavností“, dodává k dopravnímu omezení Simona Krautová, manažerka komunikace společnosti Pivovary Staropramen.

Slavnosti pivovaru Staropramen
Slavnosti pivovaru Staropramen

Pořádné pivní slavnosti by měla doprovázet i pořádná hudba – na letošním ročníku se můžete těšit na :

Slavnosti pivovaru Staropramen 12.6. – Program hudebních scén

1. SCÉNA (HLAVNÍ)
13:15 Divokej Bill
14:30 Peha
15:45 ZZ Top Revival
17:00 Wohnout
18:15 Ready Kirken
19:30 Kryštof
21:00 J.A.R.
22:00 Závěrečný ohňostroj

2. SCÉNA
13:00 CHLAPARK
15:00 Medvěd 009
15:45 CHLAPARK
18:00 AC/DC Revival
18:45 CHLAPARK
20:00 Jolly Joker&P.B.U.

Závěrem si můžeme snad jen přát příjemné počasí. A pokud vám snad těch sto padesát korun přijde jako horentní suma, tak si stačí přečíst plán hudební scény, přidat si k tomu jedno pivo Granát zdarma, prohlídku pivovaru, kde u jednotlivých provozů budou fundovaní profesionálové, kteří vám rádi zodpoví vaše všetečné otázky.Dále všechny atrakce Chlaparku a hlavně možnost ochutnat Staropramen Kvasničák i belgické pivní speciály. Vyjde vám nabídka, které se těžko odolává, a které by bylo škoda nevyužít.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 1 komentář, poslední komentář: 08.06.2004 23:24 Komentovat
Pozdrav od filmařů Jan Petras08.06.2004 23:24
Těším se na setkání.
Vyhledávání