úvod
homepage

Budvar Pivem roku 2004 vytisknout článek

Přidáno: 20. prosince 2003  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 3,24 hodnotících Hodnotících: 16 počet zobrazení Zobrazeno: 3020x

Prémiový světlý ležák Budějovický Budvar se stal vítězem nejstarší a nejprestižnější pivní ankety v České republice.

Budějovický Budvar se stal již popáté v řadě za sebou a celkem posedmé Pivem roku v anketě nejznámějšího a nejváženějšího oborového časopisu Pivní kurýr. Pivem Roku 2004 zvolili Budějovický Budvar jeho příznivci a čtenáři časopisu na základě dlouhodobé oblíbenosti a výjimečnosti tohoto tradičního českého ležáku.

Budějovický Budvar je stejně úspěšný v získávání prestižních ocenění i v zahraničí, v tomto roce se mimo jiné stal vítězem prvního ročníku světového pivního poháru "Beer World Cup" v Edinburgu, kromě toho je držitelem šesti medailí "World Quality Selections". Budějovický Budvar je úspěšným pivovarem historicky, prvním získaným oceněním byla v roce 1896 zlatá medaile ze Světové výstavy v Praze.

Pivovar Budějovický Budvar je čelní představitel tradiční výroby piva tzv. českého typu, vymezující tento pojem nejen v České republice, ale v současné době také ve více než 60 zemích celého světa. Piva jsou vyráběna z nejjemnějšího žateckého chmele, vybraného moravského sladu a z vysoce kvalitní měkké vody čerpané z vlastních více než 300 m hlubokých artézských studní.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání