úvod
homepage

Festival nabízí stovku druhů piva vytisknout článek

Přidáno: 6. června 2003  •  Autor: Josef Albrecht
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,63 hodnotících Hodnotících: 8 počet zobrazení Zobrazeno: 4150x

Krásné a horké počasí láká stovky lidí na největší přehlídku piva, která ve středu začala v Olomouci. Během druhého ročníku Olomouckého pivního festivalu se do neděle představí 25 pivovarů z České republiky a dva ze Slovenska se zhruba 90 druhy pěnivého n

Pořadatelé očekávají, že branami výstavy projde 40.000 návštěvníků. "Pivovary nabízejí především deseti a jedenáctistupňová piva, ale zájemci zde naleznou i pivo čtrnáctistupňové. Poprvé k nám pozvání přijal slovenský pivovar Topvar či malý pivovar z Vratislavic. Letos jsme se zaměřili i na kvalitní hudební produkci, abychom přilákali i ty, co pivu moc neholdují," řekl agentuře ČTK pořadatel Pavel Spálený.

Na festivalu se představí více než 30 hudebních skupin. K hlavním tahákům budou patřit kapely Fleret, Vypsaná fixa, Janis Joplin Revival, Vidiek, ASPM & Jan Spálený, Už jsme doma, Echt a Laura a její tygři. Příležitost dostane také řada místních hudebních skupin.

Nebude chybět bohaté občerstvení, opékání selat, uzenin a rybí speciality. Děti se mohou zabavit na kolotočích a při řadě soutěží.

Vloni první ročník pivního festivalu navštívilo 15.000 lidí. Jejich hrdly proteklo přes 200 hektolitrů piva.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání