úvod
homepage

Pivaři sobě...a čtenáři blogují vytisknout článek

Přidáno: 26. září 2006  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 1 hodnotících Hodnotících: 5 počet zobrazení Zobrazeno: 3896x

V nedávné době jsme zde publikovali článek o možnosti založení nového projektu – blogu našich čtenářů. A protože reakce byla celkem příznivá, můžeme dnes ohlásit zahájení cvičného provozu tohoto zatím posledního přírůstku do rodiny serverů Světa piva.

Blog zná asi každý. Stačí se podívat například na server Bloguje.cz a každý hned pozná, o co se jedná. Není to vlastně nic víc než deníček, který si ale může každý přečíst. Což je nejspíš důvod, proč to drtivá většina zájemců o tento fenomén současného internetu dělá – dát o sobě, o svých názorech vědět.

A protože je mezi našimi čtenáři dost různorodých názorů na dnešní dění v pivovarnictví nejen u nás, ale i ve světě, napadlo nás založit blogy jen s čistě pivní tématikou. Proto následoval článek co by sonda vašeho zájmu o tento nápad, na základě reakcí pak vlastní realizace projektu.

Proto bych rád toho,kdo by si chtěl ať už rovnou založit svůj pivně laděný deníček, nebo si jen číst názory druhých, přesměroval na Pivaři sobě(Pivarisobe.cz/blog). Zatím je to jen první testovací verze a pivní články a myšlenky tu zatím nenajdete. Takže prosím o shovívavost, trpělivost a spolupráci. Zaregistrovat se je jednoduché. Zadáte svůj email, do chvilky vám přijde potvrzovací email a už můžete publikovat svůj názor. Zde bych vás chtěl poprosit o určitou ohleduplnost vůči ostatním – jsou tu mezi námi tací, kteří nemají určité značky piva rádi, což ale neznamená, že jiným čtenářům tato piva nemohou chutnat. A proto si myslím, že používání vulgarismů na servery Svět piva nepatří. Také bych vás chtěl požádat o spolupráci v případě výskytu jakýchkoliv problémů, registrací počínaje, publikováním článků konče. Nic není bez chyby, zvláště pak, pokud jedná o cvičný provoz.

Podle toho, jaký a případně jestli vůbec nějaký zájem o blogy bude, rozhodneme se na konci roku o pokračování tohoto projektu, či o jeho změně náplně a zaměření nebo o ukončení jeho provozu.

A o čem vůbec do svého deníčku psát? Nejlépe aktuálně o všem, co vás na pivu jako takovém mile překvapilo (nebo naopak zklamalo), co v nás ve vaší oblíbené hospůdce nebo pubu dokázalo vytočit, co nového jste kde při svých toulkách za pivem poznali. Prostě vyjádřete svůj názor na dění kolem piva. A třeba zjistíte, že spousta čtenářů světa piva má podobné (nebo případně úplně protichůdné názory). A ještě jednou upozornění na závěr – blogy nejsou nijak redakčně opravovány, tudíž si každý autor bere na svá bedra i případné gramaticko-stylistické nedostatky.

Vážení čtenáři, přeji vám příjemné blogování.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání