úvod
homepage

Hledá se Holba a Šerák vytisknout článek

Přidáno: 14. listopadu 2006  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 1 hodnotících Hodnotících: 6 počet zobrazení Zobrazeno: 7458x

Mám rád vtipné a jedbnoduché reklamy. Svým způsobem mezi ně patří i ta, se kterou přišel pivovar v nedávné době pivovar Holba.

Na začátku byl inzerát, který hledal všechny Holby a Šeráky. Zadání jednoduché – ozvěte se a přijeďte pobýt do pivovaru. Trochu to připomíná setkání Nováků z jedné komedie pro pamětníky jen s tím rozdílem, že tam šlo o to, jak z lidí vytáhnout peníze. A protože se mi nápad pivovaru Holba líbí, udělám tu nejjednodušší věc – otisknu zde tiskovou zprávu, která celou akci popisuje (škoda jen, že se s největší pravděpodobností nikdo nejmenuje svět piva:) ):

V hanušovickém pivovaru Holba se sjelo na stovku Šeráků a Holbů z celé republiky. Šlo o vůbec první setkání a že jsou na své jméno právem hrdí, potvrdili nejen svou účastí, ale také zájmem o pivovar a zlatavý mok jejich jména. Všichni ocenili možnost podívat se do výroby a seznámit se, jak se jejich oblíbené ryzí pivo z hor vaří. Nadšení vzbudila samotná varna s původními měděnými káděmi, ale i scénky Pepina v podání herce šumperského divadla Vladimíra T. Gottwalda. Hlavním bodem programu byl výlov pivovarského rybníka, který však mohl začít až po souhlasu vodníka Pivínka. Ten statečně bránil svůj revír a tak pivovarníků nezbylo nic jiného, než rybník vykoupit. Pivínko prémii několika sudů Holby Šeráku nakonec přece jen neodolal a mohly se zatahovat sítě. Uvízli v nich především kapři, amuři a dokonce i jeden sumec, který byl hlavní výhrou v tombole. Po výlovu si hosté pochutnávali na čerstvě připravených rybích specialitách a zapíjeli je doušky Holby. Dokonce si mohli načepovat svého pivního favorita a tak získat speciální glejt Mistra výčepních. Kromě něho jim příjemné setkání budou připomínat dárky i fotky z pivní lahve.


„Myšlenka uspořádat toto setkání vznikla z přirozené pozice ryzího piva z hor jako nápoje přátelských setkání a názvu značky. Šeráci a Holbové vytvořili jednu velkou rodinu, kterou bychom chtěli v příštích letech rozšiřovat,“ říká Alena Chylová, manažerka marketingu a dodává: „ Výskyt jmen jsme monitorovali, ale na Šeráky a Holby jsme neměli žádné spojení. Většina se jich nakonec přihlásila díky výzvy na vebových stránkách pivovaru a na plakátech v hospůdkách a ostatních gastro zařízeních, kde se Holba čepuje.“


Dvoje narozeniny a 4x nej…….
Holbou Šerák se připíjelo na štěstí a zdraví pana Františka Holby z Tanvaldu a René Šeráka z Bílovic na Svitavou, kteří tady oslavili své narozeniny.
Z největší dálky do Holby zavítali Karel Holba z Českého Krumlova a Miloš Šerák z Postoloprt.
Nejstaršími účastníky byli manželé Šerákovi z Uničova a Holbovi ze Seninky, Vsetín.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 4 komentáře, poslední komentář: 07.12.2006 14:05 Komentovat
statistiky Šerák Luděk07.12.2006 14:05
Byl jsem tam a byla to skvělá akce. Jinak podle statistik ministerstva vnitra je v ČR 316...
My zase říkali... Petr Světpiva14.11.2006 15:31
....epičky slepičky. Až se uvidíme, tak ti ukážu občanku. To mi snad potom uvěříš,...
Srandicky, srandicky... honza14.11.2006 12:13
prej, prej...jakjsme to rikali ve skole? Prdelky si delejte z modeliny?:))) Ale aspon ze nas...
Jak nejmenuje??! Petr Světpiva14.11.2006 11:22
Jinak musím pochválit Holbu, je to prima nápad! Kdo by byl řekl, že je tolik Holbů a...
Vyhledávání